Myrthel Beukelaers

What’s in a name?

Schoonheidsinstituut MB werd opgestart door mij, Myrthel Beukelaers. In 2023 word ik 28 en momenteel ben ik 5 jaar actief als schoonheidsspecialiste. Doordat ik perfectionistisch aangelegd ben, streef ik ernaar dat elke klant zich welkom voelt om binnen te komen en met een tevreden gevoel en tot rust gekomen hoofd weer naar huis gaat. Ik ben sociaal aangelegd en doe dan ook graag een babbeltje wanneer je langskomt.

Milo, mijn hondje, zorgt voor nog meer gezelligheid in het instituut. Hij zal bijna altijd aanwezig zijn. Net als ik is hij gastvrij en vriendelijk. Ben je bang voor honden of ben je allergisch? Geen probleem, laat het me weten wanneer je jouw afspraak maakt en ik zorg ervoor dat Milo niet aanwezig is wanneer je langskomt voor je behandeling.

Het is voor mij belangrijk om hard te werken en op die manier mijn dromen te verwezenlijken. Toen in net startte als schoonheidsspecialiste, deed ik dat in een veel kleinere ruimte. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik intussen mijn nieuwe zaak op het Brandweerplein kon openen. Ik zal jullie er met veel plezier ontvangen, met een grote glimlach en een ruime keuze aan verzorgingen op maat, en me blijven inzetten om jullie met een gelukzalig gevoel weer huiswaarts te laten keren.

Heel graag tot snel
Myrthel

Maak een afspraak

Boek een afspraak in mijn schoonheidsinstituut en laat je eens goed verwennen.

Een afspraak maken kan eenvoudig via onderstaande knop.

Maak een afspraak